web development softwareRÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

A www.modellkatalogus.hu üzemeltetője az ATEK-Szervíz Kft. (1037 Budapest, Bécsi út 85.) továbbiakban mint Szolgáltató, pályázatot hirdet "Modellkatalógus Arca" címmel.

A pályázaton bárki részt vehet aki betöltötte a 14. életévét és elfogadja a Részvételi szabályzatot.

A jelentkezés menete:

A jelentkezési lap kötöltésével és elküldésével a Pályázó elfogadja jelen Részvételi Szabályzatot.

Jelentkezni csak érvényesen, valódi adatokkal kitöltött jelentkezési lappal lehet. Valótlan adatok közlése a Pályázó azonnali kizárását vonja maga után.

Minden pályázónak meg kell adnia Vezeték és Kereszt nevét, születési dátumát, email címét valamint fel kell töltenie 1 db max 2MP (1600x1200) méretű képet Önmagáról.

A 18 év alatti pályázók esetében Szülői Nyilatkozat kitöltése szükséges.


A Pályázat elbírálása:

A Pályázaton részt vevők közül a Modellkatalógus arcát egy Online szavazáson a www.modellkatalogus.hu weboldal látogatói választják ki a nyerteseket, egy fő lány és egy fő fiú Pályázót.


A nyertes pályázók 6 hónapon keresztül megjelennek a www.modellkatalogus.hu weboldal kezdő oldalán 1-1db  600x675 pixel méretű fotóval és egy a Szolgáltató által díjmentesen elkészített saját domain névvel rendelkező (pl. www.kissmelinda.hu) Portfólió  Weboldalon. A Portfólió Weboldalt és a hozzá tartozó domain nevet a Szolgáltató Pályázó tulajdonába adja.

 A www.modellkatalogus.hu oldalról link mutat a Portfólió Weboldalra és a Portfólió Weboldalról link mutat a www.modellkatalogus.hu oldalra. A nyertes részére a Szolgáltató egy évre díjmentesen biztosítja a Portfólió weboldalhoz a webtárhelyet valamint egy évre díjmentesen biztosítja a domain nevet. Az egy év letelte után a pályázó saját költségén meghosszabbíthatja a Portfólió Weboldal tárhely és domain szerződését Bruttó 7.500 Ft költségen.

A nyertes Pályázó kifejezetten hozzájárul, hogy fotói a www.modellkatalógus.hu oldalon és a hozzá tartozó https://www.facebook.com/Modellkatalogus/   facebook oldalon megjelenjenek.

A nyertes Pályázók vállalják, hogy külön díjazás ellenében a www.modellkatalogus.hu rendezvényein részt vesznek. 

A Pályázó tudomásul veszi, hogy a www.modellkatalogus.hu címoldalára csak a Szolgáltató által jóváhagyott, jó minőségű, lehetőség szerint profi fotók fotók kerülhetnek fel.

A 6 hónap elteltével a Pályázó fotói lekerülnek a www.modellkatalogus.hu kezdő oldaláról, de a Szolgáltató továbbra is díjmentes megjelenési lehetőséget biztosít a nyertes pályázó részére, amely 4 db fotó valamint adatai megjelenítését jelenti.

A Pályázó kijelenti, hogy a www.modellkatalogus.hu oldlara feltöltött fotók szerzői jogaival szabadon rendelkezik.